Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Martina Pártlová (44) už za necelý měsíc přivede na svět prvního potomka. Jak Super.cz již dříve prozradila, bude to holčička. Jméno už s partnerem Josefem Vařekou mají vybrané. "Jméno vymyslel tatínek. Já vybírala jméno, pokud by to byl chlapec, tatínek vybíral pro holčičku. A je krásný. Nic lepšího by mě ani nenapadlo," řekla Super.cz s úsměvem Martina.

Také v příjmení mají jasno. "Malá se bude jmenovat Vařeka. Nebude Pártlová ani nebude Vařeková," prozrazuje.

V těhotenství přibrala zatím devatenáct kilogramů. "Kotníky mám dobrý. Záda mě bolí už deset let, to nevím, jestli je to těhotenstvím horší, jen kyčle bolí, hůř se mi vstává," upřesňuje zpěvačka. Rodit bude císařským řezem. Ve stejný den a ve stejné porodnici jako kamarádka Nikol Štíbrová (37).

Stejně jako Nikol Štíbrová se před porodem vdávat nebude. Žádost o ruku ještě nepřišla. "Nevím, co Pepík plánuje. Nevím, jestli si mě chce vzít. Nutný to není. Já na tom určitě nelpím," usmívá se.

Nyní se soustředí hlavně na miminko. "Příští týden budeme dělat pokojíček, kočárek si vezu už domů, měla jsem ho v obchodě schovaný měsíc a půl, nechtěla jsem ho mít doma kvůli pověrčivosti," dodala.

Reklama

Další články

Načítám