Hlavní obsah
Článek

Gabriela Koukalová (34) čelí nekonečným dotazům na manžela, který ji nepřišel ještě ani jednou podpořit na přímý přenos StarDance. Právě proto se bývalá biatlonistka a badmintonový hráč Petr Koukal dostali do spekulací o partnerské krizi.

Gabriela na celou věc již několikrát reagovala. Řekla, že na prvním přenosu manžel chyběl kvůli zdravotním problémům a poté se dohodli, že to bez jeho přítomnosti bude vlastně lepší. Když jim to na prvním živém přenosu přineslo štěstí, tak v tom chtějí pokračovat i nadále. Jednoduše by ji manžel v hledišti znervózňoval. Na druhou stranu ale vyvracela domněnky o krizi tím, že Petrovu podporu má alespoň na generálních zkouškách, které nikdy nevynechá. Jenže i přesto se našli tací, které její tvrzení nepřesvědčilo.

Rozhovor s Gabrielou Koukalovou o Star Dance

Těm ovšem Koukalová po sobotním večeru vytřela zrak, když přidala na svůj instagramový profil společný snímek s manželem. „Při včerejší generálce nám manžel předpověděl “10” a já se tomu jen nevěřícně zasmála. Ono to ale večer překvapivě klaplo,“ napsala krásná zrzka k fotce, na které v ruce drží porotcovskou tabulku s deseti body, které si vysloužila od Jana Tománka (52) za pohádkový waltz.

Gabriela během 4. večera oslavila své kulaté 30. narozeniny, a proto nezapomněla pod fotkou poděkovat za velkou podporu a gratulace všem fanouškům i své rodině, a zároveň projevila obavy ze závazku udržet stejně dobrý výkon a bodové hodnocení i v dalších kolech.

Reklama

Další články

Načítám