Hlavní obsah
Článek

Večery plné tance, noblesy a elegance. Na ty se mohou těšit fanoušci populární taneční soutěže StarDance i letos na podzim. Česká televize uvede již desátou řadu taneční show a spolu s ní se o titul krále a královny tanečního parketu opět utká řada známých osobností.

Vedle toho se diváci mohou těšit na řadu novinek, kdy jednou z nich bude večer věnovaný Karlu Gottovi (†80), kde soutěžící rozpohybují svá těla na jeho nejznámější hity. Tančit budou letošní soutěžící také na známé písně z pohádek a vzpomene se i na sametovou revoluci.

Plejáda hvězd, která už nyní začala pilně trénovat kroky ve standardních a latinskoamerických tancích, je v letošním ročníku opravdu rozmanitá. Těšit se totiž můžete na oblíbené herce či herečky, které znáte z televizních obrazovek, ale také na olympijskou vítězku, moderátorku, populárního youtubera, slavného rybáře, spisovatelku, ale také na skvělého zpěváka a zpěvačku.

Na koho z deseti párů letošního jubilejního ročníku StarDance se těšíte nejvíce?

Gabriela Koukalová (34) a Martin Prágr

Česká reprezentantka v biatlonu je dvojnásobná stříbrná medailistka ze zimních olympijských her v roce 2014, vedle toho také celková vítězka Světového poháru v biatlonu v roce 2015/1016 a řady dalších závodů. Letos ukončila sportovní kariéru a vrhla se na StarDance, kde bude tančit s Martinem Prágrem.

Karel „Kovy“ Kovář (27) a Veronika Lišková

Populární youtuber, vloger a moderátor. Do povědomí se dostal především díky svému YouTube kanálu, kde ho pod přezdívkou Kovy sleduje na 770 tisíc odběratelů. Jeho dosud nejsledovanějším videem je parodie na píseň Despacito, která přesáhla hranici 10 miliónů zhlédnutí. StarDance s rodinou pravidelně sledoval a z nabídky tančit s Veronikou Liškovou byl nadšený.

Veronika Kubařová (36) a Dominik Vodička

Filmová, televizní a divadelní herečka. Členka Dejvického divadla se do povědomí nejvíce dostala pohádkou Zdeňka Trošky Nejkrásnější hádanka, ve které ztvárnila princeznu. Hrála také v řadě seriálů jako například Specialisté nebo Na vodě. StarDance ji provede profesionální tanečník Dominik Vodička.

Miroslav Hanuš (60) a Adriana Mašková

Na svém kontě má nespočet televizních a filmových rolí. Diváci ho mohou znát nejen ze seriálu Případy 1. oddělení, díky kterému se dostal do povědomí. Největší popularitu však zaznamenal s rolí radního Hložánka v seriálu Ulice. Oblíbený herec se ve StarDance objeví po boku tanečnice Adriany Maškové.

Matouš Ruml (38) a Natálie Otáhalová

Známý televizní a divadelní herec. Na obrazovkách se pravidelně objevoval v seriálu Comeback v roli Lexy. Znají ho diváci nekonečného seriálu Ulice a zahrál si také v populárním dětském seriálu Mazalové. Matouš Ruml miluje pohyb a z nabídky zatančit si ve StarDance byl nadšený. Taneční kroky ho již nyní učí Natálie Otáhalová.

Nora Fridrichová (46) a Jan Kohout

Televizní novinářka, reportérka a moderátorka. Začínala na TV Nova, do roku 2000 působí na České televizi. Pravidelně připravuje týdenní publicistický pořad 168 hodin, jehož je také moderátorkou. V letošním jubilejním ročníku StarDance bude tančit po boku profesionála Jana Kohouta, se kterým už pilně trénuje taneční kroky.

Ondřej „Xindl X“ Ládek (44) a Markéta Dostálová

Úspěšný český písničkář. Na svém kontě má řadu hitů jako je Anděl, Dysgrafik nebo Láska v housce. Pod svým skutečným jménem Ondřej Ládek působí také jako filmový a televizní scenárista. Je spoluautorem námětu seriálu Comeback a spoluautorem scénářů k jeho prvním patnácti dílům. Také se věnuje skládání písní pro filmy a divadlo. Tančit bude po boku Markéty Dostálové.

Tonya Graves (54) a Michal Bureš

Americká zpěvačka žijící v Česku. Řadu let působila se skupinou Monkey Business. Kapelu opustila v roce 2016 a vrhla se na sólovou dráhu. Zkušenosti má také s hraním. Objevila se například ve filmu Blízko nebe nebo Obsluhoval jsem anglického krále. Zatančit si ve StarDance byl její sen. Tanečním partnerem jí je Michal Bureš.

Radka Třeštíková (42) a Tomáš Vořechovský

Spisovatelka a blogerka. Vystudovala práva a sedm let působila ve funkci firemního právníka, následně se vrhla na psaní knihy. Průlomový okamžik zaznamenala se svou třetí knihou Bábovky. Přezdívá se jí také "Viewegh v sukni". Na letošní jubilejní ročník trénuje po boku profesionála Tomáše Vořechovského.

Jakub Vágner (42) a Michaela Nováková

Nejznámější český rybář je držitelem několika světových rekordů v lovu sladkovodních ryb. Proslul především díky rybářskému pořadu Fish Warrior, vysílaném televizní stanicí National Geographic Channel. Do StarDance dostal nabídku již několikrát, letos ho k účasti konečně přemluvila i jeho rodina a bude tančit po boku Michaely Novákové.

Na koho se ve StarDance těšíte nejvíce?
Gabriela Koukalová a Martin Prágr
16,2 %
Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková
6,4 %
Veronika Kubařová a Dominik Vodička
17,1 %
Miroslav Hanuš a Adriana Mašková
8,1 %
Matouš Ruml a Natálie Otáhalová
17,8 %
Nora Fridrichová a Jan Kohout
4,7 %
Ondřej „Xind X“ Ládek a Markéta Dostálová
5,1 %
Tonya Graves a Michal Bureš
4,6 %
Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský
4,7 %
Jakub Vágner a Michaela Nováková
15,3 %
Celkem hlasovalo 1582 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám