Hlavní obsah
Článek

Dnes už ji známe hlavně jako moderátorku. Střední generace si ale možná pamatuje, že Gabriela Partyšová (45) zkoušela rozjet kariéru i jako zpěvačka. Nyní se ke svému koníčku vrátila, aby udělala radost těžce nemocnému kamarádovi.

Gábina natočila s Václavem Noidem Bártou (43) a jeho partnerkou Eliškou Grabcovou v roli spolu režisérky píseň Samotářka z muzikálu Bídníci a nedávno k němu natočili klip.

„Díky tomuto roku víme, že je zdraví opravdu to nejcennější, co máme. Ne všem je ale dopřáno. Rozhodla jsem se tentokrát, že obdaruji své blízké dárky v podobě emocí. Jednomu konkrétnímu, moc nemocnému kamarádovi, jsem se rozhodla nazpívat píseň, kterou mám ráda,“ vysvětlila své počínání Partyšová.

„Píseň z muzikálu Les Misérables jsem poprvé slyšela před mnoha lety v Divadle na Vinohradech v podání Lucie Bílé. Oslovila jsem na realizaci nahrávky Poranoid studio Václava Noida Bárty, kterého mám velmi ráda,“ rozpovídala se Gábina, která píseň nemusela dlouho trénovat, protože si ji často notuje na piano.

Gábina se rozhodla klip po obdarování kamaráda pustit i do éteru, aby udělal radost i dalším lidem.

Reklama

Další články

Načítám