Hlavní obsah
Článek

Je to už pár měsíců, co byl Petr Suchoň vyhozen z televize Nova a přijal nabídku konkurenční Primy, kde vzal moderaci pořadu Nový den. Nyní ho čeká další přesun, stává se moderátorem Hlavních zpráv.

Nově bude Suchoň v moderátorské dvojici s Gabrielou Laškovou (34).

„Nabídka mě překvapila, ale nebylo nad čím váhat. Jsem moc rád, že dostávám šanci v Hlavních zprávách. Moc si vážím toho, že budu jejich součástí,“ komentoval velkou novinku Petr Suchoň a vzápětí dodal: „Spolupráce s Gábinou bude jednoznačně super. Je to velký profík a miláček diváků i divaček - hvězda Primy, takže mi bude velkou ctí.“

Divákům se představí od neděle 12. prosince večer, což pro Petra bude změna časového režimu. Doteď musel být připraven na moderování před šestou ranní, tudíž vstával ve 4 hodiny.

„Ve 4 ráno budu vstávat pořád, protože to se syn hlásí o krmení. Rozdíl bude v tom, že si pak s ním půjdu ještě lehnout, aspoň do šesti. Tak snad večer při zprávách neusnu,“ smál se.

Dosavadní moderátorský partner Gabriely Laškové Marek Kafka zůstává ve sportovní rubrice, Soňa Porupková, která dosud tvořila moderátorskou dvojici Nového dne s Petrem Suchoněm, bude mít od 13.12. za partnera Josefa Mádla, který moderoval ranní zprávy a působil jako politický reportér.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám