Hlavní obsah
Článek

Patnáctiletá Valerie Kaňová z Havířova se stala vítězkou 31. ročníku soutěže Dívka roku. A neudržela slzy. "Tady jsme dneska všechny vítězky a jsem moc ráda, že porota zvolila zrovna mě," má už nyní profesionální vyjadřování mladičká studentka.

Pro spoustu dívek se úspěch v soutěži stal odrazovým můstkem k další kariéře a nyní jsou z nich úspěšné herečky, například Jana Plodková (42) či Vanda Chaloupková, či modelky a moderátorky jako Gabriela Lašková (34), Iveta Vítová (40) anebo Zuzana Kubíčková. Jakým směrem se chce vydat Valerie?

"Ráda bych zpívala, zpěv miluju a byla to i moje volná disciplína. Možná bych zkusila třeba i SuperStar, ale uvidíme, kam mě můj život zavede. Baví mě i modeling," krčila rameny Valerie, která se pochlubila i znalostmi cizích jazyků. "Domluvím se anglicky, italsky a německy a moc se těším, že nastoupím do francouzské třídy, a budu se tedy učit ještě francouzsky," vypočítala.

Rozptyl zájmů má Valerie velmi bohatý, což naznačila, když nám představila další plány do budoucnosti. "Bavilo by mě studovat mezinárodní právo a klidně bych šla i do politiky," překvapila půvabná blondýnka.

Reklama

Další články

Načítám