Hlavní obsah
Článek

První krátkovlasou vítězkou Miss sice byla Gabriela Lašková, která jako jediná nasadila korunku na účes na kluka, ale krátkým vlasům dala nedlouho po svém vítězství v soutěži krásy v roce 2000 přednost už Michaela Salačová. Maminka dvou školáků je nosí dodnes a vypadá skvěle.

Na staré časy jsme zavzpomínali na setkání Miss po 30 letech, které pořádal zakladatel soutěže Miloš Zapletal. Jen modelingu se ovšem Míša po soutěži nevěnovala. "Bavilo mě to kombinovat s dýdžejingem. Takže jsem se třeba po přehlídce Blanky Matragi převlékla z té krásné róby do tílka s lebkou, vzala kufřík s deskami a odjela hrát do nějakého úplně undergroundového klubu techno. Ten kontrast byl fajn," řekla nám Salačová.

Právě v zákulisí jedné z přehlídek vznikl její typický krátký účes. "Kadeřnice Blanka Hašková po pár skleničkách vína říkala, jestli nemám chuť na nějakou změnu. A já to po pár skleničkách odsouhlasila. Je to praktičtější, vlasy dostaly zabrat i dvěma těhotenstvími, tak mi to vyhovuje," vyprávěla.

Míša žije s manželem Daliborem Vajčnerem v Brně, kariéru dýdžejky pomalu pověsila na hřebík a věnuje se charitě a také svému blogu, který je zaměřen právě na brněnské události. Další podrobnosti z jejího života si můžete pustit na našem videu.

Reklama

Další články

Načítám