Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zářivé plavky a snímky do půl těla. Moderátor Velkých zpráv na Primě Matěj Misař (31) se pochlubil sexy fotkami z dovolené. Společně s přítelkyní vyrazil do Thajska.

„Na dovolené jsem nebyl dva a půl roku. Na těle a hlavně na hlavě to pomalu začínalo být znát. Únava, náladovost, nechuť, nesoustředěnost. Dovolená přišla za pět minut dvanáct. Přesně ve správný čas,“ směje se Misař, který si v Thajsku užíval nejen moře, ale i místní chutnou kuchyni.

„Žádné restaurace, obědy i večeře pěkně ve stánku na ulici. Babička vám tam udělá padthai za pár korun s miliónem bylinek. Ta chuť, tomu se nic nevyrovná. Navíc, ještě jsou na ostrovech místa, kde lze najít krásně bílé a prázdné pláže, anebo jezírko s vodopádem uprostřed džungle,“ zamiloval se do země Matěj.

Misař od října moderuje společně s Gabrielou Laškovou (34) a zatím si novou pozici nemůže vynachválit. „Gábi je skvělá moderátorka a oba jsme optimisticky laděni, takže když by nastal nějaký přeřek nebo karambol, víme, že se jeden na druhého můžeme spolehnout,“ pochvaluje si.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám