Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderovat večerní zprávy na Primě bude s kolegyní Gabrielou Laškovou (34) až první den nového roku, a tak Roman Šebrle (49) užívá volno na horách. Je tam s celou rodinou a svahy brázdí s dcerou Kateřinou a synem Štěpánem. "Manželka je spíš na běžky," vysvětlil Super.cz, když jsme se za ním zajeli podívat.

Na módní výstřelky na každou sezónu si moderátor a olympionik nepotrpí. "Není nutné měnit výbavu každý rok, když se na lyže dostanu dvakrát, maximálně třikrát do roka," krčil rameny Roman, který si vystačí s několik let starými lyžemi. Jeho děti, k nimž přibral ještě dvě dceřiny kamarádky, dávají přednost snowboardu.

Romana učil jezdit na lyžích táta, on sám si na učení svých potomků netroufl a svěřil je profesionálům do lyžařské školy. "Je to jednodušší a měly tam větší respekt před autoritou, než by to bylo se mnou," mínil Roman, jenž se po několika dnech v Harachově přesune na oslavu Silvestra do padesát kilometrů vzdáleného Špindlerova Mlýna. Vzhledem k novoroční službě to ale žádná velká pařba nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám