Hlavní obsah
Článek

Letos v červnu řekla Gabriela Kratochvílová (34) ano svému dlouholetému příteli Filipovi a stala se tak paní Laškovou. Se statusem vdané paní přišla i další radikální změna, a to stěhování do prvního vlastního bydlení.

„Konečně se stěhujeme do vlastního, už žádný pronájem,” těší se Gábina. „Zůstáváme v Praze, protože tady je pro nás stále nejvíc práce. Asi to nebude byt na celý život, ale je to rozhodně super začátek,” řekla moderátorka, která má v novém i místnost, jež v budoucnu možná poslouží jako dětský pokoj, na setkání eRes týmu. To uspořádal hokejista Jakub Voráček na tréninku české hokejové reprezentace.

Nový byt žádá úpravy, do kterých se moderátorka hlavní zpravodajské relace na Primě už s chutí pustila. „Těším se, až si tam všechno sama přetvořím. Je to nový byt, ale budeme ho přetvářet, vymýšlet, ladit,” říká.

Nejkrásnější Češka roku 2013 chce mít vše pod kontrolou a často svého partnera při práci hlídá a koriguje. „On je moc šikovný, jinak bych si ho nevzala. Ale je pravda, že mu musím trošku pomáhat. Já jsem v tomhle směru hrozný diktátor a musím mít přehled, že vše dělá správně,” smála se Gabriela Kratochvílová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám