Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gábina Lašková (34) je už čtvrt roku vdanou paní. Jak si roli manželky užívá? "Kromě jména se výrazně nic nezměnilo. Svědčí nám to hezky, je to jako když jste čerstvě zamilovaní, svatba byla romantická, moc hezká," řekla Super.cz Gábina. Jen na tu Laškovou se prý zvyká hůř. "Tři měsíce s tím bojuju," usmála se Gábina na Festivalu krásy v pražském nákupním centru.

Gábina má ráda přírodní vzhled, v soukromí se nelíčí. "Když nejsem v práci, chodím prakticky nenalíčená, neřeším to," prozrazuje. Největší změnou u ní jsou delší vlasy, které ji už několik měsíců zdobí. A naše jediná královna krásy, která titul získala s krátkými vlasy, si vlasy po ramena užívá. "Tohle je pro mě změna. Tři roky jsem byla furt stejná, užívám si, že jsem jiná. Dokud mě manžel podporuje, líbí se mu to, tak si to nechám. Baví mě to. Jsem takhle spokojená," vysvětluje.

"Přežila jsem dorůstání a nejde jít nakrátko, když už to tak pěkně dorostlo. Chci si to užít. Mikádo mi vyhovuje, delší už to nebude, to mi ani nesluší. Pakliže se tohle někomu líbí, tak je to vrchol," dodala.

Měla by si Gábina Lašková vlasy zase ostříhat na krátko?
Rozhodně, to k ní patří
82,4 %
Ne, takhle je to lepší
17,6 %
Celkem hlasovalo 8974 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám