Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to venku! Bývalá Česká Miss Gabriela Kratochvílová (34) je vdanou paní. Dnes se na Vysočině, odkud pochází, ve vší tajnosti provdala za svého dlouholetého přítele Filipa Laška. Podle Top Star magazínu svatba proběhla v komorní atmosféře uprostřed přírody.

S obřadem i okolnostmi dlouho plánované veselky dělala Gábina velké tajnosti. „Dokonce už jsme datum několikrát změnili, když se profláklo. Chceme, aby to bylo jenom naše, soukromé. Nedokážu si představit, že některé známé tváře na akce kamery a fotografy dokonce samy zvou. Pošleme fotky, ale od našeho fotografa, který s tímhle světem nemá nic společného," řekla nedávno Super.cz.

A jak slíbila, tak se také stalo. V nejbližší době čekají novomanžele Gábinu a Filipa nejen líbánky, ale také stěhování do nového bytu, na který si vzali hypotéku. V nedávné době misska několikrát přiznala, že už přemýšlí i o miminku.

Reklama

Další články

Načítám