Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velké bolesti a zrušené tréninky. takhle si přípravu na pátý soutěžní večer StarDance Gabriela Koukalová (34) nepředstavovala. Bohužel několikaměsíční dřina na parketu si vybrala svou daň a biatlonistka si tančením odrovnala palec na noze a musela v pondělí akutně vyhledat lékařskou pomoc.

„Po víkendu měla Gabča nateklý kloub na levém palci u nohy a vůbec nemohla chodit. Byl to zřejmě důsledek jeho permanentního zatěžování v taneční obuvi. Pondělní tréninky musela úplně zrušit, čehož byl svědkem i štáb StarDance: Kolem dokola, který přišel právě na dopolední trénink natáčet,“ svěřil Super.cz manažer Koukalové Václav Kořán.

Gabriela Koukalová ve StarDance

„Místo toho Gabča vyrazila na ortopedii k MUDr. Marcelovi Stašovi. Z vlastní zkušenosti moc dobře ví, že nesmí zdravotní problémy podcenit. Je si vědoma toho, že by mohla přijít vniveč více než čtyřměsíční příprava. Když dorazila do ordinace, tak byla pořád plná úsměvu, ale jen do té doby, než dostala přímo do kloubu první injekci. Následovala okamžitě druhá, a to už museli slyšet i pacienti v čekárně,“ svěřil manažer Gábiny, která kvůli palci poslední dny protrpěla s bolestí. I tak ale bývalá profesionální sportovkyně věří v to, že sobotní večer zvládne odtančit.

„Doktor Staša avizoval Gabče, ať se připraví na probdělou noc. V tom se bohužel nemýlil. V každém případě doporučil v úterý klid, ale ve středu už by měla zkusit postupnou zátěž. Gabča věří ve správný postup léčby a zároveň věří, že jí možná v konečném důsledku ty dva volné dny pomůžou. Chce být totiž na sobotu 100% připravená tak, jak je na to zvyklá u každé činnosti, kterou dělá,“ svěřil manažer Koukalové, která v posledním kole StarDance zářila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám