Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Získaly sice korunku krásy, jsou si ale vědomy toho, že o svůj zevnějšek musí stále pečovat. Právě proto se vypravily Gabriela Franková (30), Tereza Skoumalová (33) a Nikola Buranská (32) na zubní kliniku.

Z fotek je víc než zřejmé, že kralující Česká Miss Gábina Franková měla před usednutím na křeslo docela strach. Blondýna absolvovala ošetření jako první, musela hodinu a půl mlčet a nechat pracovat dentální hygienistku Kláru. A jak byla královna krásy s výsledkem spokojená? „Ze zubařů jsem nikdy strach neměla. Až do letošního roku, kdy mi na jaře řekli, že budu muset na trhání osmiček," říká Gábina, která nakonec návštěvu kliniky na pražských Vinohradech ocenila. „Můj zářivý úsměv je nyní, doufám, nepřehlédnutelný,“ ukazuje se smíchem výsledky bělení Gabriela, kterou nyní čeká takzvaná bílá dieta.

To její kolegyně Nikol se nechala ošetřit s mnohem větším klidem. „Na zuby jsem odjakživa docela pedant a zubařů se nějak zvlášť nebojím, můžu se pochlubit tím, že doteď nemám ani jednu plombu, i když někdy člověk může být sebevětší pedant, ale jakmile je to dáno geneticky, tak se nedá nic dělat. Mně osmičky trošku zkřivily dolní patro, takže přemýšlím o rovnátkách. Dnes už se dají dát zezadu a nic není vidět," uvažuje Nikol o skrytých rovnátkách, kterými si srovnala zuby Andrea Verešová nebo Hanka Mašlíková.

A s jakými pocity opouští kliniku Tereza Skoumalová? „Jako dítě si pamatuji, že jsem k zubaři chodila kupodivu ráda. Vždy, když jsem dostala u paní zubařky novou plombu na zoubek, byla jsem ráda, že mám další hvězdičku do sbírky,“ směje se Terezka a dodává: „Bohužel čím jsem starší, tím více a často odkládám zubaře až na nejnutnější chvíli. Po dnešní konzultaci mám ale o čem přemýšlet – v úsměvu se mi jeden zub schovává a musím se včas před soutěží rozhodnout, zda podstoupím zákrok, který by to upravil.“

Reklama

Další články

Načítám