Hlavní obsah
Článek

Kromě sledování filmů a návštěv luxusních večírků patřilo ke karlovarskému festivalu i tradiční popíjení drinků ve stanu pod hotelem Thermal. A na to, kolik se tam toho vypilo, jsme se zeptali nejpovolanějšího, manažera VIP prostor ve stanu, jímž byl letos muzikálový zpěvák Laco Hudec.

"Mám divadelní prázdniny, tak jsem se rozhodl vyzkoušet něco nového. Přiznám se, že to bylo leckdy o nervy, ale taky tady byla skvělá zábava. A známé tváře se nám sem jenom hrnuly. Skvělé byly missky Gabriela Franková (30), Tereza Skoumalová (33) a Nikola Buranská (31), hezky jsme si pokecali se Zuzanou Belohorcovou (48) nebo s Kateřinou Kristelovou (44)," vyprávěl Laco, jehož vídáme v muzikálech v Divadle Kalich nebo v Hudebním divadle v Karlíně, byl také ve finále reality show Robin Hood aneb Cesta ke slávě.

A pak se konečně dostal k věci. "Máme to už spočítané a celkem se vypilo 1300 litrů vodky a snědlo 1100 hamburgerů," šokoval nás číslem, které ovšem, když se rozloží do devíti dnů, není až tak hrozné.

Reklama

Další články

Načítám