Hlavní obsah
Článek

Tak tohle je opravdu kousek! Kapela Nightwork v čele s Vojtou Dykem (38), který již před nějakým časem avizoval své ambice stát se českým prezidentem, se vytasila s neuvěřitelným videem. Mrkněte na ukázku parodie, v níž animovaní Vojtěch Dyk, Jakub Prachař (40), Jan Maxián (29) nebo František Soukup (40) skutečně perlí.

„Proč být stále nespokojený s někým jiným? Raději budu panovat sám. Ušetřím si spoustu starostí s nadáváním na druhé. Poddaní, těšte se! Nastává diktatura lásky, pravdy a zpěvu,“ vzkázal kreslený prezident Vojta Dyk neboli PreziDyk.

Mezi prvními se k radostné události vyjádřil Jakub Prachař, který se stal pravou rukou hlavy státu. „Já jako jediný inteligentní poradce PreziDyka musím říci, že není úplně chytrý a jeho rozhodnutí jsou často nesmyslná. Ale co se dá dělat, je to prezident. Snad jen na uklidněnou mohu říci, že má rád fotbal.“

Vysvětlení, jak se hlavou státu mohl stát právě Dyk, přináší Franta Soukup. „Vojta Dyk investoval všechny peníze z nejmenované reklamy do úplatku a zdařilo se mu vyhrát, ale nikomu to prosím neříkejte, je to asi tajné.“

Krátká ukázka prvního dílu seriálu, který kapela uveřejnila na své sociální síti, a v němž se objeví také animovaná postavička současného prezidenta Klause, dává tušit, že se od týpků z Nightwork máme nač těšit.

Reklama

Další články

Načítám