Hlavní obsah
Článek

Herečka Kateřina Kornová se po letech rozluky vrací do stáje Františka Ringo Čecha (80), muže, s kterým měla kdysi velmi divoké pletky. Jenže když se svému principálovi ozvala, Čech to hned prozradil veřejnosti na svém webu a vysvětlil, proč jí dá zase příležitost. Prý kvůli tomu, jak skvělý sex s ní prožíval!

„Ringo, jako vždycky, měl jsi ve všem pravdu. Mohu se vrátit? Káča,“ napsala prý Kornová zpěvákovi, malíři, spisovateli a divadelníkovi. S tím se před časem rozhádala kvůli tomu, že o jejím tehdejším chystaném návratu v médiích napsali, že jde zpátky k chlípnému a vilnému řediteli. Kornovou to urazilo, protože prý už není taková.

„Víš co, Káčo? Polib mi pr*el. Nejdřív se cpeš všude do novin, vystrkuješ ji na všechny strany a najednou ti vadí, že napsali, že máš vilnýho ředitele. No tak máš vilnýho ředitele, ale ten tě má radši než všichni ti debilové, co se kolem tebe motaj,“ vynadal prý před časem Kornové. Teď ale zase dochází ke smíření.

„Vždycky se pomýlí, bloudí po světě, a pak se vždycky vrátí ke svému uměleckému tatínkovi do mateřského divadla. Uvidím. Někdo mě vystrašil, že ztloustla a zestárla. Že zestárla, mě nepřekvapuje, to jsem já zestárnul taky, i když, pravda, tloušťka u Káči by asi vadila, protože ta její krása, krásná figura, byl její výrobní prostředek,“ rozumuje Ringo a slibuje, že Kornovou nenechá na suchu. „Káča je zlatíčko a má nakouříno do konce života. Ta už nemusí vůbec nic,“ tvrdí Čech, ke kterému před manželstvím s Kornem a po rozvodu Kornová dlouho a pravidelně chodila na sbírku motýlů.

Jenže kdo ví, jak to nakonec bude. Ještě než Čecha před časem naštvala, sice tvrdil, že kvůli předchozím ústním zkouškám už od ní žádné sexuální potěšení nepotřebuje, protože to je stejné, jako že by ji nikdo nemohl připravit o kuvajtský pas, jenže pak uvedl, že si není jistý, zda ten pas už není propadlý. Tak ho tehdy naštvala a nikdo netuší, zda nebude muset nyní žehlit...

Reklama

Další články

Načítám