Hlavní obsah
Článek

Už na začátku února proběhnou v divadle GoJa Music Hall konkurzy na obsazení nového muzikálu Čarodějka, který v Česku exkluzivně od září uvede producent František Janeček (79). Momentálně se v jeho divadle dohrává posledních pár desítek představení legendárního Fantoma opery.

To, že role dostanou automaticky ti, kdo ve Fantomovi a v jeho předchozím představení Ples upírů hráli a hrají, ovšem rozhodně není jisté. "Hledám nové tváře. Zaslechl jsem, že zpěváci mají obavy, že je vlastně zbytečné na konkurzy chodit, protože je budou mít zadarmo naše osvědčené tváře, ale to není pravda," řekl Super.cz Janeček.

Víme, že právě hlavně osvědčené dámy jako Michaela Gemrotová (38), Natálie Grossová (21) nebo Michaela Nosková (41), která má dokonce na starosti spolupráci na castinzích, se pochopitelně na Čarodějku, kde by pro ně byly opravdu snů, hlásí, ale lehčí pozici mít nebudou. "Uvítám na konkurzu velmi rád i zpěváky a zpěvačky, kteří zatím zvučné jméno nemají, ale záleží spíš na tom, aby měli zvučný hlas," dodal s úsměvem Janeček, který je sice momentálně na dovolené v Dominikánské republice, ale na konkurzy už bude zpět.

Hlásit se dá ještě pořád a producent shání také představitele krasavce Fiyera, tajemné madam Morrible a legendárního Čaroděje ze země Oz, na jehož příběh muzikál odkazuje. Bližší informace a požadavky na jednotlivé role najdete na webu www.carodejkamuzikal.cz nebo www.goja.cz.

Reklama

Další články

Načítám