Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na české hudební scéně se odnedávna skloňuje nové jméno a jeho nositel o místo na výsluní bojuje vcelku úspěšně. Do světa už mladý zpěvák Ezy Hýbl (37) a jeho skupina EzyWay vypustili několik singlů, například Little Happy nebo Be Mine, a navázali spolupráci mimo jiné s Ondřejem Soukupem (72). A ten nešetří chválou.

„Neumím věštit z křišťálové koule, ale Ezy je strašně dobrej zpěvák a považuju ho po Vojtovi Dykovi za nový velký talent, který se na tomhle poli objevil,“ myslí si Soukup, jenž s Ezym spolupracoval na songu Little Happy.

Aby zpěvák reprezentoval a vyhnul se označení knedlík, váleček apod., šel do sebe a zhubnul dobrých 20 kil. To mu ale nestačí a pracuje na sobě dál, i z toho důvodu, aby se slečnám nepříčilo mu při natáčení videí nabídnout svá stehna...

Fotografie pocházejí z natáčení nejnovějšího klipu k písničce Maloobchodník, konkrétně z vrakoviště. „Fanoušci se mohou těšit na pád staré káry. Pověsili jsme ji na rameno jeřábu a v klipu ji necháme padat ve slow motion,“ těší se zpěvák, kterému se splnil sen.

Od 6. listopadu vyráží kapela na tour se skupinou J.A.R., které bude předskakovat. „Je to pro nás úžasná příležitost a čest. Jsou to věci, o kterých se dlouho sní, a když se stanou skutečností, člověk jen těžko uvěří.“ Na tuto šňůru kapela naváže vlastní tour, která potrvá do jara příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám