Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Eva Pilarová (†80) musí kvůli zdravotním problémům rušit pracovní závazky. Informoval o tom management Česko-Slovenského plesu, kde měla zlatá slavice vystoupit.

„Eva Pilarová bohužel z důvodu přetrvávajících zdravotních potíží na letošním Česko-Slovenském plese nevystoupí. Paní Pilarové přejeme brzké uzdravení,“ objevilo se na oficiálním facebookovém profilu, který spravují pořadatelé plesu.

Zdá se, že zpěvaččin zdravotní stav se od podzimu příliš nezlepšil. Loni se po operaci ledvin svěřila, že má přísný zákaz pracovat a musí se šetřit. „Slíbila jsem, že do konce listopadu nebudu dělat vůbec nic. Teď ve čtvrtek jdu na další kontrolu a řeknou mi, jak to vypadá, ale zatím si nemám dělat žádnou naději, že bych pracovala,“ posteskla si tehdy Eva.

A přestože si skutečně dala na nějakou dobu pauzu, doufala, že po Novém roce zazáří na jevišti. V plánu měla nejen zmiňovaný ples, ale také oslavu šedesáti let na scéně. Nezbývá než doufat, že delší rekonvalescence zpěvačce pomůže a jubilejní výročí se svými fanoušky oslaví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám