Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V tichosti a bez divadélka na sociálních sítích se Eva Perkausová (30) zasnoubila. Hvězdu Primy o ruku požádal její partner Ivan Hecka po čtyřech letech vztahu.

Že se moderátorka bude vdávat, se provalilo poté, co uváděla hlavní zpravodajskou relaci na CNN Prima News s prstenem na levém prsteníčku. Šperk s výrazným broušeným briliantem skutečně nebylo možné přehlédnout.

Žádost o ruku proběhla klasickým romantickým způsobem na večeři. „Ano, byla to moc krásná a nezapomenutelná chvíle. Bylo to romantické, ale detaily bych si chtěla nechat pro sebe,“ řekla Eva své domovské televizi.

O moderátorčinu partnerovi se toho příliš nevědělo. Mluvilo se o tom, že je ruské národnosti, což nám Eva během našeho rozhovoru, který shodou okolností probíhal v Moskvě, popřela a věc uvedla na pravou míru.

„Je takový národnostní mišmaš. Pochází z místa, které se nachází mezi Slovenskem a Ukrajinou. Mluví tedy několika jazyky, například i ukrajinsky. Shodou okolností patnáct kilometrů od místa, kde se narodil, pochází moje maminka. Možná proto si tak rozumíme, že máme podobnou náturu,“ řekla Super.cz Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám