Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Perkausová (30) odletěla na dovolenou na exotické Maledivy. To vše ještě v době, kdy netušila, že se zpřísní pravidla pro návrat domů. Blondýnka zatím na starosti s návratem nemyslí a dopřává si klid a pohodu u průzračného moře.

„Je to tu opravdu kouzelné. Ovšem cestování v dnešní době s veškerými restrikcemi už není to, co bývalo. Myslím, že je to na delší dobu poslední dovolená, tak se ji snažíme užít se vším všudy,“ řekla Super.cz blondýnka, která předvedla svou figuru v plavkách.

A nejen to. Vyzkoušela si akrobatické kousky na paddleboardu! Moderátorka si dokonce troufla udělat na prkně stojku na hlavě.

Sice u toho zahučela do vody, ale i tak byl její výkon parádní. „Co vše se skrývá za fotkou,“ smála se blondýnka, která na Maledivách našla opravdový ráj na zemi a dovolenou si patřičně užívá. Kdoví, kdy se totiž k moři dostane příště…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám