Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Načerpat trochu energie a vystavit se slunci. Eva Perkausová (30) se rozhodla, že si začínající podzim užije u moře. S přítelem Ivanem zabalila kufry a odletěla na v posledních letech notně vyhledávaný ostrov Mykonos.

Malebné místo ve Středozemním moři, které si zamilovali movití turisté z celého světa, je známý svými luxusními hotely na úpatí skal s nádhernými výhledy na moře. A právě ty si užívá i vnadná moderátorka.

Eva odpočívá v jednom s krásných hotelů a vedle pohledu na moře dala na odiv také své božské tělo v plavkách. Perkausová svou figuru příliš neřeší a štíhlé křivky má prý takřka bez práce. Nutno říct, že její útlá postava vypadá skvěle jak v jednodílných plavkách se zvířecím vzorem, tak ve dvoudílném modelu s rafinovaným zavazováním, odhalujícím její vnady.

Moderátorka se rozhodla načerpat trochu energie před nabitými týdny. Eva se spolu s Romanem Šebrlem vrací k moderování hlavní zpravodajské relace na televizi Prima. Ostřílená dvojice se společně na obrazovce objeví již v pondělí 5. října.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám