Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Perkausová (30) nikdy neměla problémy s váhou. Od dětství závodně tančila a nyní se k tomu zase vrací. V poslední době od okolí poslouchá, že zhubla. "Pár lidí mi řeklo, že jsem zhubla. To mě mile překvapilo. Já se absolutně nehlídám. Mám to léta tak, že na co mám chuť, to sním. Bez ohledu na to, jestli je to dort nebo kachna," řekla Super.cz Perkausová.

Postavu si drží hlavně sportem. "Pořád se snažím udržovat správný životní styl, jdu si občas zaběhat, do fitka. Začala jsem tančit, mám za sebou pár lekcí cha-chy. Když jsem byla mladší, závodně jsem tančila, zhruba od pěti do patnácti let. Tanec je mi opravdu blízký," vysvětluje.

Jídlo miluje a odepřít si ho nedokáže. "Nevím, jestli za to vděčím genetice. Ale všichni se diví, kolik toho jsem schopná sníst a kam to dávám. Jsem za to ráda. Nemusím se omezovat. Jakmile ale třeba kilo zhubnu, okolí mi to řekne. Nikdo ale ještě nepřišel s tím, že jsem přibrala. To se ještě nestalo," dodala s úsměvem na charitativní akci nadace Vlaďka dětem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám