Hlavní obsah
Článek

Eva Josefíková (34) patří k nejhezčím českým herečkám, pro nový seriál Streamu Semestr, který v úterý odstartoval prvním dílem, ale svůj přirozený půvab musela zahalit do make-upu a plytkých řečí. Mrkněte na video, v němž je ukázka i rozhovor s Evou, která nám pak mimo záznam řekla i to, jak to má se svým údajným novým přítelem!

Stream vytvořil nový seriál, který se odehrává výhradně na obrazovkách počítačů, mobilů a tabletů. Zní to zvláštně, ale jde opravdu o výbornou zábavu, při projekci prvních tří dílů ze šesti se novináři nestíhali ani popadat za břicho, jak často vybuchovali smíchy. Humor zde tvoří nejen herci, ale i to, co se děje na jejich počítačích.

Eva Josefíková hraje módní blogerku a v roli je úplně tupá a zároveň nehorázně protivná. Jde o první její pořádnou komediální roli.

„Seriál je výborný. Když jsem četla scénář, tak jsem se do toho okamžitě zamilovala. Je mi to blízké jak tím tématem, vidím v tom samu sebe i lidi kolem sebe. Mladým to má co říci a je to konečně seriál pro mladé o mladých,“ myslí si Eva.

Na roli se musela připravovat, protože svět blogerek vůbec neznala a ani ji moc nebaví.

„Přiznám se, že to ani úplně neobdivuju, nemám to moc ráda. Musela jsem se na pár videí podívat, abych viděla, o čem mluví, jakou mají dikci a jaké vůbec jsou,“ řekla Super.cz Josefíková, která pro potřeby seriálu musela dvacet minut mluvit třeba i o takové prkotině, jako je obsah kabelky její postavy. Sama ale nosí batoh plný divadelních a filmových textů.

A jak se v roli cítí? Když ji náš redaktor pochválil, potěšilo ji to. „Sama sobě jsem si to nevěřila, tak jsem ráda, že oko mě neznalého člověka to ocenilo,“ uvedla.

Kromě Semestru, jenž se podle našich odhadů má šanci nejen mezi mladými stát obřím fenoménem, se brzy objeví v již běžícím seriálu Kosmo České televize.

Evy jsme se také mimo záznam ptali, jak to je s její láskou. Paparazzi ji nedávno vyfotili s pohledným kolegou. „V divadle jsme se tomu smáli. Je to úplně někdo jiný,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám