Hlavní obsah
Článek

Je označovaná za jeden z nejvýraznějších hereckých talentů mladé generace. Vzhledem k tomu, že je Eva Josefíková zároveň majitelkou půvabné tváře, rádi ji využívají i na focení módy v luxusních magazínech. Naposledy dostala příležitost objevit se v nadcházejícím čísle magazínu Grade, kde mohla částečně uplatnit také svůj herecký talent. Díky luxusním kožešinám a šperkům astronomické hodnoty se vžila do role Anny Kareniny.

Evo Josefíková (34), jak sis užívala tohle unikátní focení?

Na focení jsem se těšila a nezklamalo. S fotografem Pavlem Hejným už jsem se dřív setkala, takže jsem věděla, že výsledné fotky budou skvělé. Šéfredaktor Pavel Mahdal mě zase překvapil zajímavým tématem spojeným se zimní tématikou. A vůbec všichni v týmu jsme si, myslím, vzájemně sedli.

Jsi ten typ herečky, která vnímá focení jako nutné zlo, nebo si to naopak umí užít?

Neřekla bych přímo zlo, spíš občasná nutnost. Ale takto stylizované focení si užívám, protože je to vlastně další role. Jen ne na jevišti nebo před kamerou, ale před objektivem fotoaparátu.

Co je tvému vkusu bližší? Second hand, nebo Pařížská? Dáváš přednost oblečení z druhé ruky, nebo musíš mít módní kousky z posledních kolekcí?

Abych řekla pravdu, tak peníze radši investuju do jídla, zážitků, nebo obecně praktičtějších věcí než třeba do značkových kabelek. Nakupovat mě donutí, až se něco z mých oblíbených věcí už opravdu nedá nosit. Důležité je pro mě pohodli. A teď jsem si oblíbila panská trika.

Kromě toho, že máš za sebou práci na tomto zajímavém editorialu, jaká práce tě v poslední době těší?

Právě finišujeme ve Švandově divadle zkoušení nové inscenace Pankrác 45. Premiéra se chystá na 6. a 7. listopadu. A připravuji se na natáčení historického filmu pro Českou televizi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám