Hlavní obsah
Článek

Modelky Simona Krainová (51), Tereza Maxová (52), Daniela Peštová (53), Pavlína Němcová (52) nebo Eva Herzigová (51). To jsou české krásky, které pro svět modelingu objevila Milada Karasová. Hledačka české ženské krásy změnila řadě dívkám jejich život.

Unikátní dokumentu Krása na prodej přinese zpověď zakladatelky českého modelingu, která pomohla dnes již známým modelkám prorazit v zahraničí. Pod křídly Milady Karasové začínaly ty nejznámější české krásky, které se v branži, ať už u nás nebo za hranicemi, pohybují do dnes.

„Po otevření hranic byl velký zájem o Češky, Slovenky, vždyť tady prošlo po staletí tolik vojsk, hlavně na Moravě, jsme dobře namíchané, a tak byl Západ zvědavý, jaká tu máme děvčata,“ svěřila se Milada Karasová k novému dokumentu, který uvede na obrazovkách Česká televize 7. prosince.

„Je potvrzené, že Slovanky jsou krásné, zajímavé ženy, s výraznými lícními kostmi, plnými rty, jsou dobře rostlé a mají v sobě kombinaci plachosti, nevinnosti a svůdnosti. Taky jsou pracovité, cílevědomé, komunikativní, což je v modelingu velice důležité. Řekla bych ale, že jim chybí více sebevědomí,“ dodala hledačka české krásy pro unikátní dokument.

Na známé tváře, kterým právě Milada nastartovala kariéru a které se v pořadu objeví, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám