Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Eva Herzigová (51) nepřestává ohromovat svou krásou, parádní figurou a mladistvým vzhledem. Rodačka z Litvínova, která 10. března oslavila 48. narozeniny, odstartovala zářivou kariéru v roce 1989, kdy zvítězila v pražském konkurzu agentury Metropolitan Models a následně odjela do Paříže.

Ve světě módy prorazila o pět let později v reklamě na podprsenku Wonderbra. Tehdy byla nadšenými novináři označována za „Marilyn Monroe Východu".

Od té doby jsme ji měli možnost vidět v sexy prádélku několikrát do roka. Pózovala na titulních stránkách známých magazínů, svlékla se pro Playboy a chodila přehlídky pro věhlasné módní domy. Stala se tváří prestižních značek, a dokonce se objevila i na filmovém plátně (Žena mého přítele, Strážní andělé či Masaryk).

Kráska byla dva roky vdaní za bubeníka kapely Bon Jovi Tica Torrese (1996-1998). Jejím současným partnerem je italský podnikatel Gregorio Marsiaj, s nímž má Herzigová tři syny – George (13), Philipa (skoro 10) a Edwarda (7). Žhavé fotky Evy Herzigové si připomeňte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám