Hlavní obsah
Článek

Za dva roky oslaví padesátku, ale jako o modelku je o ni stále velký zájem. Tereza Maxová (52) spíše zdobí kampaně módních domů, nebo vystupuje v reklamách známých značek. Na přehlídkových molech se už neobjevuje. Naposledy na něm stanula v době konání charitativního galavečera pro svou nadaci.

Co by ji muselo přimět k tomu, aby šla opět přehlídku? „Možná, kdyby to bylo pro nějakou dobrou věc. Dnes už jsou modelové a modelky ve věku mého syna, tak to přenechávám mladší generaci. Já už jsem se po mole nachodila habaděj,” smála se Tereza, se kterou jsme si sice povídali na přehlídkovém mole. Nebylo to ale proto, že by předváděla, ale po galavečeru soutěže vlasových profesionálů Aichi nám poskytla na mole rozhovor.

Maxová patří mezi hrstku topmodelek devadesátých let, které vytvořily kult. Se kterými ikonami je stále v kontaktu?

„S Evou Herzigovou se vídáme často, jezdíme společně i na dovolenou. Karolína Kurková má u nás v Turecku bydlení, takže i s ní a rodinkou se často vídám. Viděla jsem se nedávno s Karen Mulder, s Helenou Christensen jsem se viděla na jedné akci v Paříži, Diane Kruger jsem viděla v New Yorku,” říká Tereza Maxová, jejímuž srdci je nejbližší česká kolegyně Eva Herzigová (51).

„Blízké přátele si člověk udělá, když je mladý. Mám spoustu kamarádek ještě z dětství. S Evou se taky známe 30 let...”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám