Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eva Čížkovská (58) momentálně natáčí menší roli ve filmu režisérky Michaely Semely Když prší slzy, jehož hlavní tematikou je domácí násilí. Rázná brunetka s ním ovšem sama nikdy problémy neměla. A kdyby jí chtěl někdo ublížit, ať už fyzicky, či psychicky, nenechala by si to líbit.

"Nikdy jsem to nezažila a doufám, že ani nezažiju, ale mám kolem sebe kamarádky a lidi, kteří to zažili, a s nimi jsem to prožívala. Je to něco, co absolutně nechápu a je to pro mě nemyslitelné. Já bych si nenechala líbit nic. Pokud má vztah fungovat, musí být vyrovnaný a mít nějaké hranice, které se nesmí překročit," míní.

Eva byla dlouhé roky díky své roli striptérky v Discopříběhu sex symbolem. "Je fakt, že si muži zkoušeli dovolovat. Ale já dám rázně najevo, že se mi to nelíbí. Umím dát i facku, když si někdo dovolí příliš. Vzpomínám si, že se mi například stalo, že mě nějaký muž plácl na eskalátoru po zadku. Na oplátku dostal přes hlavu kabelkou," vyprávěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám