Hlavní obsah
Článek

Pro osvěžení akce, kdy herci ze seriálu Modrý kód zahajovali sérii charitativních terénních běhů, musela představitelka majitelky nemocničního bufetu Eva Čížkovská (58) trpět. Předvedla pro fotoaparáty a kamery ukázkový kolaps po zlomenině bérce a kolegové "doktoři" ji zachraňovali a dávali první pomoc.

"Byl to divný pocit. Nikdy jsem to nezažila a doufám, že ani nezažiju. Nebylo to úplně příjemné, i když ne že by se pánové nestarali hezky. Když je to ve vtipu, tak to člověk bere, ale když si představíte, že tam takhle ležíte, je vám špatně a bolí vás ta noha, tak to nic příjemného není," řekla poté Super.cz.

"S lékaři mám ty nejlepší zkušenosti. Mám štěstí na doktory, ať už to bylo u dětí anebo u nás u dospělých. Vždycky byli úžasní," vzpomínala. "Nejhorší je moment, když se něco stane vašemu dítěti, vidíte, že trpí, a nemůžete mu pomoct. To se mi stalo s oběma dětmi, když měly úraz ze sportu, byly po operaci, strašně je to bolelo, a já se na to mohla jenom dívat," svěřila Eva, která sama nikdy závažnější úraz neměla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám