Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rodina moderátorky Ester Janečkové (51) se stále ještě nemůže vyrovnat s tragickou ztrátou. Nedávno totiž čtrnáctiletý synovec hvězdy Pošty pro tebe spáchal sebevraždu a v dopise na rozloučenou uvedl, že tak činí kvůli tomu, že většinová společnost pohlíží na odlišnou sexuální orientaci stále špatně. Nyní poprvé promluvila i sestra Ester, matka zesnulého chlapce Svatava. S pláčem uvedla, že to byl úžasný člověk. Podívejte se na video!

„Ta tragédie, co se nám stala, byla docela nedávno, ještě to zpracovávám,“ řekla Gaynetu pohnutá matka zesnulého mladíka. „Chtěla bych podat pomocnou ruku rodičům gayů. Musí to být pro ně těžké, přijmout, že syn bude mít partnera, nebude mít děti, život bude mít složitější. Už mě kontaktovali někteří rodiče. S jednou maminkou jsem v kontaktu, snažím se ji povzbudit. Chtěla bych rodiče podpořit, aby své děti přijali s láskou,“ řekla maminka Filipa.

Sama je ze silně věřící rodiny (a zrovna katolíci obecně nejsou příznivci gayů a i na pohřbu kvůli tomu došlo ke skandálnímu chování kněze), ale přesto odmítá nahlížet na homosexualitu jako na cosi zvráceného.

S tím souhlasí i Janečková. „Láska je jenom jedna,“ dodala k tomu.

Reklama

Další články

Načítám