Hlavní obsah
Článek

Letos v únoru se stala Míša Nosková (41) dvojnásobnou maminkou. Vedle malé Jasněnky dělá zpěvačce doma radost také starší dcera Eliška. Ta už dávno není malá holčička, ale půvabná slečna, která dost možná půjde v máminých šlépějích.

„Eli bude v září už dvanáct, musím říct, že jsem strašně ráda, že máme vztah, jaký máme. Miluje adrenalin jako já, takže i teď si spolu najdeme čas na bláznivé věci. Naposledy jsem ji učila na paddleboardu. Jinak dělá parkour, baví ji akrobacie,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která je na starší dceru hrdá.

„Momentálně točí celovečerní film, kde získala jednu z krásných větších roli. Tak se moc těším, že se na ni půjdu podívat do kina. V podstatě celé léto někde točí. Ale jak sama říká, film ji baví víc než divadlo. U divadla jí vadí, že musí pořád dělat to samé dokola,“ svěřila se Nosková s tím, že je sama zvědavá, jakým směrem se její dcera vydá.

„Měla už dokonce nějaké nabídky na natáčení pro Netflix v angličtině. Její angličtinu nechápu. Někdy jí nerozumím ani já sama. Tak jsem zvědavá, kterým směrem se nakonec vydá. Nejsem ale moc takový ten typ, co ji někam tlačí, naopak se jí snažím dávat prostor pro její vlastní fantazii o tom, kam by chtěla směřovat,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám