Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože ještě nezačala plavková sezóna, Eliška Bučková (34) už vytasila své zbraně. Česká Miss 2008 patří díky svým proklatě dlouhým nohám a útlému pasu stále k vyhledávaným modelkám, a to i přesto, že mají fanoušci mnohdy výtky směrem k její štíhlosti.

Tentokrát se rozhodla své obdivovatele provokovat něžným snímkem, na kterém odhalila své tělo. Eliška se nechala zvěčnit ve svůdné póze v krajkovém prádle. „Jeden romantický kousek z charitativní kolekce,“ svěřila modelka, která z kolekce spodního prádla posílá částku nemocným dětem. Více než charitativním rozměrem zaujala Eliška fanoušky svým tělem.

„Mám dotaz, místo vedle tebe je obsazeno?“ napsal jí okamžitě jeden z fanoušků a řada dalších komentářů lidí, které sexy fotka v prádle zaujala, na sebe nenechala dlouho čekat. „Eliško, ty jsi nádherná mladá holka, tvůj muž bude mít doma poklad,“ stálo v další z mnoha zpráv. Nutno říct, že při pohledu na snímek je až s podivem, že je sexy brunetka stále nezadaná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám