Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dobít trochu baterky a opálit se. S takovým plánem odletěla Eliška Bučková (34) na dovolenou do Egypta, a rozhodně se jí to splnilo. Týden si s kamarádkou užívala v moři nebo u bazénu a chytala bronz.

„Můj mobil ukazoval předpověď počasí na 34 stupňů. A ejhle, máme 48. Kdybych to bývala věděla, nevezla bych si s sebou 25 kg věcí. Každopádně si užívám klid, lidé kolem jsou milí a nemusím řešit nic jiného kromě vybírání správného playlistu, místa na slunění a mazání se dostatečně vysokým faktorem,“ svěřila se Eliška, která si jela odpočinout před létem, které opět prožije na táboře Katlováček ve stanu.

Ve volných chvílích se Bučková na dovolené také věnovala pózování před objektivem. A nutno říct, že k moři by měla létat častěji. Eliška totiž vypadá skvěle nejen v bikinách, ale také v jednodílných plavkách. Co všechno ze svého šatníku modelka na dovolené vytáhla, se podívejte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám