Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O víkendu proběhl na ostravském výstavišti Černá louka už čtvrtý ročník Miss Princess, kterou si v roce 2012 vymyslela česká Barbie Dominika Myslivcová (29). Jednadvacetiletá blogerka trpící posedlostí pro růžovou barvu si akci sama moderuje a jako organizátorka má tedy samozřejmě hlavní slovo.

„Myslím si, že se to moc povedlo. Ohlasy byly super, diváci i fanoušci posílají děkovné zprávy,” pochvaluje si blondýnka. Myslivcová, která dva dny před finále téměř přišla o hlas, vše zvládla, i co se týká moderátorského výkonu. Možná i ona sama byla překvapená, jak vše šlapalo jako na drátkách. Kdo ale zíral s otevřenými ústy, to byli rozhodně členové poroty. Do porotcovské lavice usedly známé tváře jako Česká Miss World pro rok 2014 Tereza Skoumalová, zpěvák Petr Kutheil, nebo fotograf Filip Matušinský. „Čekali jsme krásný večer. Ale že to bude až taková paráda, to klobouk dolů," nechal se slyšet fotograf.

Právě zmíněný fotograf má na svědomí Dominičiny fotky, které vzbudily velkou vlnu pozornosti. Při příležitosti finále soutěže Miss Princess také proběhl prodej kalendářů Dominiky Myslivcové se sexy fotkami. Výtěžek půjde na léčbu nemocné Karolínky Hájkové.

Reklama

Další články

Načítám