Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Timo Tolkki, který je stále ještě manželem Dominiky Gottové (50), šokoval svým prohlášením fanoušky. Ti jsou od něj zvyklí už na ledacos. Finský zpěvák je na internetu velmi sdílný a své příznivce informuje několikrát denně o tom, co právě dělá, kde se nachází, ale sdílí s nimi i své nálady, které jsou kvůli bipolární poruše a sklonu k alkoholu jako na horské dráze.

V minulosti všechny vystrašil slovy o sebevraždě nebo veřejně a bez ostychu rozebíral na internetu svůj vztah nejen s manželkou Dominikou, ale i se svými milenkami. Nyní fanoušky šokoval znovu.

„Po všech těch letech musím říct: Jsem gay,“ objevilo se na jeho facebookovém profilu. Od té chvíle se odmlčel a fanoušci se mohli jen dohadovat, zda se jedná o vtípek, nebo se finský muzikant po letech přiznal k jiné sexuální orientaci. Většina z nich mu to pochopitelně nevěřila.

„A přesně tohle se stane, když necháš svůj Facebook otevřený v Mexiku,“ směje se v komentářích jeden z nich, který se domníval, že Timo zůstal na sociální síti přihlášený omylem a někdo z blízkých využil jeho nepozornosti k pobavení. Jiní měli za to, že musel Timovi někdo hacknout profil, a nepletli se.

„Ahoj kamarádi, jsem zpět. Můj účet na Facebooku byl hacknutý. Ukradli mi telefon a také další věci. Mimochodem, i když někteří lidé měli radost z mého coming outu, využiji tento prostor k veřejnému oznámení: Nejsem gay,“ napsal po pár dnech Timo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám