Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a někdejší modelka Diane Kruger (47) se v roce 2018 stala matkou dcery, kterou přivedla na svět ve svých 42 letech. O mateřství po čtyřicítce nyní promluvila v rozhovoru pro The Sunday Telegraph.

Herečka milovala svobodu, kterou jí život bez dětí přinášel, a toho, že se stala matkou až v pozdějším věku, nelituje. „Jsem vděčná, že jsem neměla dítě jako třicátnice,“ uvedla s tím, že nebyla připravená se vzdát možností, které jí život nabízel.

„Byla jsem na každé party, byla jsem v každé zemi, kterou jsem chtěla navštívit. A teď jsem stoprocentně připravená a chci svou pozornost věnovat svému dítěti. Ale jako třicátnice bych připravená nebyla,“ míní.

Kruger se proslavila nejdříve jako modelka, pracovala pro značky Chanel, Yves Saint Laurent, Dior, Louis Vuitton a další, poté prorazila i v Hollywoodu, a to především díky roli Heleny ve snímku Troja z roku 2004.

Rodinu Kruger založila s hereckým partnerem Normanem Reedusem, kerého potkala během natáčení dramatu Sky v roce 2015. Vztah potvrdili o dvě léta později.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám