Hlavní obsah
Článek

Modelka Diana Kobzanová (42) si nepřímo rýpla do partnerky hokejisty Jaromíra Jágra (52) Veroniky Kopřivové (33). Obě blondýnky žijí se svými slavnými hokejisty v Americe. Zatímco Diana se vzorně stará o dceru, kterou má s hokejistou Michalem Frolíkem, Veronika se věnuje na sociální síti přeprodeji zboží, které na Floridě kupuje. A svým zákazníkům slibuje ceny, které jinde nezískají.

"Jsem ve svém oblíbeném obchodě, je to spíš takovej hrabák, ale prodávají tady věci za super ceny. Tak třeba tyhle dvě značkový kabelky. Hádejte za kolik. Jsou dvě. Původně čtyřicet, teď za dvacet. To je asi 450 korun. Takže tady za 450 koupím a pak vám za 800 jednu prodám," natočila video Diana. Své fanoušky po obchodě provedla a ukázala ceny věcí známých značek, právě těch, které často prodává Kopřivová.

A co na to Veronika? "Slečna Kobzanová zase ukázala její zášť a inteligenci, protože si neustále musí někoho dobírat, aby na sebe upozornila. Lidi moc dobře vědí, jak se věci mají a že náš eshop nabízí ty nejlepší ceny na českém trhu. Lidé zapomínají, že se platí při legálním převozu DPH a clo plus doprava, která je velice drahá," reagovala Kopřivová. Z těchto dvou modelek kamarádky v zámoří evidentně nebudou.

Reklama

Další články

Načítám