Hlavní obsah
Článek

Posledních několik měsíců sice Diana Kobzanová (42) trávila na Floridě, což je Mecca plastické a estetické chirurgie, ale pár dní po svém návratu do Čech modelka zavítala za svou dermatoložkou. Při té příležitosti jsme s ní udělali exkluzivní rozhovor. Interview jsme zvládli i přes velký zájem Dianiny dcery Elly (8 měsíců) o mikrofon Super.cz.

Proč se tedy Kobzanová nenechává ošetřovat v Americe? „Najít člověka, kterému bych důvěřovala natolik, abych za ním šla s obličejem, je pro mě zásadní věc. Nešla bych k člověku, kterého neznám. Rok se na mě žádný dermatolog nepodíval,“ řekla nám Diana. Co ji tedy přimělo k návštěvě dermatoložky? „Nepotřebovala jsem vážné invazivní zákroky, ale trošičku jsem potřebovala obličej oživit a hydratovat,“ vysvětlila.

Dalo by se říct, že blonďatá kráska byla dítětem štěstěny, neboť jí těhotenství nezanechalo na těle skoro žádnou stopu. Až na jedinou: „Po narození dcery mi popraskaly žilky, které nechci nosit. To je zaplaťpánbůh jediná věc, která se mi přihodila, když jsem byla v jiném stavu,“ přiznává Diana a dále uvádí, že těhotenství bylo na její tělo milostivé: „Na strie jsem netrpěla, vůbec se mi to nedělalo. Ty jsme s paní doktorkou řešit nemusely, mazala jsem se jen olejem, to bylo jediné, co jsem musela dělat,“ byla ráda.

Reklama

Další články

Načítám