Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přesně po roce se Diana Kobzanová (42) vrátila z Ameriky do Čech. Jako suvenýr si přivezla osmiměsíční dceru Ellu, samozřejmě ji doprovází také její partner, hokejista NHL Michael Frolík.

Původně to měla být mnohem kratší návštěva, během které si Diana měla vyřešit administrativu a běhání po úřadech, nakonec se pobyt protáhne zřejmě na tři týdny. „Elinka sice velmi dobře zvládá létání, ale let přes oceán je přece jen náročnější a bude jí trvat, než se vyrovná s časovým posunem. Nechci ji tahat sem a tam jako kotě, tak proto se chvíli zdržíme,” svěřila se nám Kobzanová během své návštěvy Ústavu lékařství a kosmetiky, kde dávala dohromady svou pleť.

A co Dianě za velkou louží nejvíc chybělo? „České pečivo, nejvíc asi rohlík,” říká a dále se nám svěřila, po čem dalším se jí stýskalo: „Ani jsem se tolik netěšila na lidi, protože ti za tebou můžou kdykoli přijet, ale těšila jsem se na věci - na svůj byt a auto. Nemohla jsem uvěřit tomu, když jsem po roce ležela ve své posteli,” přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám