Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se stoupající teplotou na teploměru začíná přibývat krásek, které se vystavují v plavkách. Krásnému počasí tentokrát neodolala ani Denisa Dvořáková (34). Česká topmodelka, která je dobře známá i za hranicemi, vystavila své ultra štíhlé tělo slunečním paprskům.

„Tohle je můj plán pro dnešek,“ připsala si kráska k fotce na sociální síti. Přítelkyně Jakuba Prachaře vklouzla do plavek a strávila den na lehátku opalováním. „Plán v pořádku,“ začaly se blondýnce pod snímkem hromadit komentáře, a to také s tím, že jí to na fotce moc sluší.

Dlouhonohá kráska se může chlubit ultra štíhlou figurou, kterou si také pravidelně udržuje. Ani během karantény, kdy přišla o veškerou práci a zakázky nezahálela. Pravidelně se pouštěla do cvičení doma, nebo nazula sportovní obuv a vyrazila do přírody. Nutno říct, že pravidelnost se vyplácí, tak ploché bříško, jakým se Denisa může chlubit, má totiž málokdo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám