Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Misska Denisa Domanská (32) vstoupila do světa českého šoubyznysu již před rokem a půl. Na rozdíl od většiny vypočítavých kolegyň Denisa po celou dobu hrdinně odolávala nabídkám na finanční výpomoc od různých mecenášů. Tedy až doteď.

Před pár dny se Denisa pochlubila zbrusu novým autíčkem. Je jasné, že na takovýto vůz si studentka lékařské fakulty asi jen těžko sama vydělala. Aby se Denisa vyhnula pomluvám, rozhodla se otevřeně promluvit o původu svého vozu. Nové auto ovšem nedostala od bohatého milence, ale stejně jako kluky ze skupiny Nightwork si ji vybral přední český výrobce automobilů, který se rozhodl půvabné modelce auto zapůjčit.

„Jako každá holka z vesnice mám trochu problém s parkováním v centru Prahy. Je skvělé, jak je autíčko malé a lehce manipulovatelné. Jsem s ním nadmíru spokojená. Zkrátil se mi totiž i díky rychlejšímu parkování čas jízdy,“ usmívala se Denisa.

Denisa jako jedna z mála Miss neopustila svého přítele, s nímž chodila již před svým vítězstvím v soutěži krásy. Spolu jsou už více než tři roky. „Momentálně jsem se svým životem spokojená. Mám dostatek práce, škola mě baví a užívám si nového auta, bez kterého už nedám ani ránu,“ dodala Denisa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám