Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ti, kteří dnes potkají Debbi (30), zůstanou stát s pootevřenou pusou nebo zpěvačku ani nepoznají. Interpretka hitů Touch the Sun, La, La či By By Side totiž zhubla neuvěřitelných šestnáct kilogramů.

Když jsme se s ní potkali na prezentaci nového parfému značky Avon s názvem Life by Kenzo Takada, prozradila nám, co za její proměnou stojí. „Zdravější životospráva, žádné flámy a hodně aktivní jízda na koni,” vyjmenovala příčiny své proměny zpěvačka, vlastním jménem Deborah Kahlová. Lví podíl na jejím novém odlehčeném vzhledu má i skutečnost, že si Debbi pořídila vlastního koně. „Před čtvrt rokem jsem se rozhodla pořídit vlastního koně a téměř denně na něm jezdím. Člověk si mákne nejen při jízdě, ale i při péči o něj,” říká rusovlasá umělkyně.

Debbi nijak cíleně neusilovala o to zhubnout, přišlo to nějak přirozeně a samo změnou životního stylu. „Nikdy jsem nebyla člověk, který by se záměrně hrnul do hubnutí. Nikdy jsem nedržela žádnou drastickou dietu, ani jsem nedělala nějaký sport jen proto, abych zhubla. Spíš je to takový bonus, ze kterého mám radost,” uvedla na letní párty kosmetické značky Debbi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám