Hlavní obsah
Článek

Je mu osmnáct, vypadá cizokrajně a zpívá tak, že se možná některé podlomí kolena! Řeč je o mladíkovi, který si říká bez háčků a čárek Matej Kolak. Podívejte se na jeho videoklip a přečtěte si, co o sobě a písničce říká!

Sám sice přišel na svět v české porodnici, otec však pochází z Bosny a Hercegoviny, což mu dodalo neobvyklý zjev. Má tvrdé rysy v obličeji, kučeravé vlasy a co je pro zpěváka hlavní: nezvyklou barvu hlasu a zajímavý tenor.

Ten ukazuje ve své první autorské emotivní skladbě Torn Damn Soul.

,,Je o lásce, kterou si nejsem jistý, a v průběhu té písničky se snažím přijít na to, jestli to opravdu chci, nebo ne,” prozradil o své písničce Matej, který má samozřejmě jako správný mladý kluk pocit, že přišel spasit českou hudební scénu.

,,Chtěl bych změnit tento sterilní hudební průmysl, který v Čechách máme. První písnička mi sice vychází v angličtině, ale v dalších už budu zpívat česky,“ slibuje hoch, který je nezadaný, což jistě potěší všechny jeho potenciální fanynky.

,,Líbí se mi brunety a celkově menší holky, s kterými je sranda a dokážou se bavit i o vážných věcech,” dodal Matej Kolak, jenž patří pod stejný hudební label jako sestra Jakuba Prachaře Mariana nebo Jan Nedvěd.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám