Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední natáčení hudebního klipu bylo pro oba velmi netradiční. Ani Lucie Vondráčková (44), ani David Gránský (32) totiž nebyli interprety písně, ale zahráli si ve videoklipu k písničce Válka teplické rockové kapely Melodica.

„Je to poprvé, co jsem si mohla někde jen zahrát. V tomto to herci mají jednodušší. Nemusí se zajímat o práci na hudbě nebo na střihu,“ říká Lucka a David jí dává za pravdu: „Je to prostě bez práce. Ta naše účast byla jednodenní a pak jsme se nemuseli starat třeba ani o to, jakou bude mít klip sledovanost.“

Natáčení dobového klipu z období druhé světové války bylo poměrně akční. Herci se účastnili honiček a došlo i na scény s replikami zbraní. To se neobešlo bez karambolů. „Špatně jsme se domluvili a během střelby jsme se srazili. David mi dal ránu, dostala jsem krosček,“ dnes už se zpěvačka smála scénce připomínající útok, ke kterému dochází v hokeji. Její kolega uvedl, že se mohlo chvíli zdát, že se točí komedie a nikoli historické video: „Vypadali jsme trošku jako Pat a Mat.“

Kromě zmíněného karambolu se David Gránský stal obětí útoku bodavého hmyzu. „Vosa mě v životě nepíchla a netušil jsem, jestli nebudu alergický,“ vysvětloval své přehnané reakce seriálový herec a populární zpěvačka se mu smála. Celou reakci ostatně uvidíte v naší video reportáži.

Reklama

Další články

Načítám