Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiéra muzikálu Michala Davida (63) Muž se železnou maskou už je na spadnutí. Titulní roli krále Ludvíka XIV. ztvárňují David Gránský (32), Vojtěch Drahokoupil a Jan Kopečný. A právě tito pohlední mladíci mají ve scénáři královské role předepsanou koupelovou scénu, ve které se odhalí a ukáží své více či méně vypracované figury.

„Popravdě, já jsem stydlivý, a moc, ale jsem herec, a co je napsáno ve scénáři, dobře narežírované a má to v představení smysl, tak s tím vlastně problém nemám,“ sdělil nám David Gránský, který odehraje i dnešní premiérové představení. Jan Kopečný kvůli účinkování v Tváři do muzikálu naskočí až později, Vojta Drahokoupil si jako nováček musí na svoji premiéru ještě počkat.

V muzikálu se sice fanynkám naskytne pohled na Davidovu vypracovanou postavu, ale mají smůlu. Je opravdu jen na koukání. David je již roky let šťastně zadaný a se svou přítelkyní Nikolou tvoří stabilní pár českého šoubyznysu. Letos oslavili již sedmé výročí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám