Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co zpěvačka Dasha (42) veřejně oznámila zásnuby s partnerem Ondřejem Slukou, září samým blahem. Toho se stali svědky i návštěvníci vinohradského divadla, kterým zpěvačka předala velkou dávku pozitivní energie.

Na prknech pražského divadla se totiž konal galakoncert Pocta českému swingu, kde Dasha vystoupila s celou řadou dalších známých osobností. Zářivým úsměvem a perfektním výkonem okouzlila nejen publikum, ale i samotného autora projektu Petra Soviče.

„Je to zpěvačka, která se vypracovala na samotný vrchol svou pílí a cílevědomostí. Díky Honzovi Smigmatorovi vím, že jí swing není cizí, a už několik let spolupracujeme. Na Dashe se mi líbí její barva hlasu, která v Česku není tak častým jevem, a také její osobité frázování,“ nešetřil chválou kapelník skupiny Golden Big Band Prague, která interprety doprovázela.

O zpěvaččině rozpoložení se ovšem můžete přesvědčit i sami, a to už tuto sobotu, kdy Dasha svým zpěvem tradičně provede taneční soutěží StarDance.

Reklama

Další články

Načítám