Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Karel Gott (†80) v posledních dnech prožívá bolestné období. Zemřel jeho blízký přítel Karel Štědrý (†80), což pro mnohonásobného slavíka byla obrovská rána. I tak ale splnil slib, který dal zpěvačce Dashe (36), a stal se kmotrem jejího nového sólového alba s názvem Konečně.

Dasha (42) je majitelkou nádherného hlasu a má obrovský talent. V taneční show StarDance snad neexistoval slavný song, který by tato dáma s neskutečným hlasovým rozsahem neuměla zazpívat, a leckdy zněl i lépe než originál. Není divu, že je ze zpěvačky nadšen i samotný Mistr.

„S Dashou se známe dlouho a často spolupracujeme. Poznali jsme se před řadou let, kdy ona vystupovala na Zlíntalentu a vyhrála, a už tehdy jsem si říkal, že je to velikánský talent a pěvecký příslib do budoucnosti. A teď konečně vydala cédéčko s trefným názvem Konečně. Je to skvělá zpěvačka, moc jí přeji, aby ve své práci, kterou dělá velice dobře, pokračovala, a abychom třeba spolu natočili duet,“ uvedl na křtu Karel Gott.

Nové cédéčko Dasha připravovala v době, kdy čekala miminko. „Byla jsem těhotná a měla jsem trošku volnější tempo než obvykle. Pak, když se Žofinka narodila, jsem se naučila i víc hospodařit s časem, protože potomek vás to prostě naučí, a podařilo se, deska je na světě, malá nebyla o rodičovskou lásku ochuzena, takže u mne úplná spokojenost,“ nechala se slyšet Dasha.

Jak je vidět, těhotenství má na zpěvačku velice dobrý vliv. Zvládá výchovu i práci. Lze tedy očekávat, že při dalším těhotenství se její příznivci dočkají dalšího alba?

„No, možná ano. Určitě bych ještě jednoho potomka chtěla, a když to tak vychází, tak proč by nemohla být i další sólovka. Je to tak, jak se říká, nikdy neříkej nikdy. Uvidíme,“ doplnila se smíchem Dasha, která se nadále věnuje účinkování v muzikálech a koncertuje a spolu se svým partnerem Ondřejem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám