Hlavní obsah
Článek

Kolem Josefa Rychtáře (65) vždycky musí být rušno! Citlivý, vzdělaný a slušný říčanský člověk, který skoro nikdy neseděl ve vězení a jen asi za každým druhým slovem použije nějakou tu vulgaritu, se pustil do staršího syna Josefa za to, že nám prozradil, jak svou exmanželku Darinu Novou (66) nechal napospas exekutorům. Slova, která si pánové vyměnili, si ani jeden za rámeček nedá. Stojí to však za to!

„Jaký je to dohnat ženskou k sebevraždě a teď to zkoušet u druhý? Jak se ti spí? Nenapadá tě si to hodit? Brzo už půjdeš sedět, tam ti to hezky udělaj, když máš na rukou krev Ivetky. Chcípneš úplně sám a to bude tvůj největší trest, ty špíno,“ napsal například Josef otci. Nutno podotknout, že ten byl ještě ostřejší, syna sprostě urážel, obviňoval z nechutných sexuálních praktik a k drsným slovům ho vyprovokoval.

Nejnověji ho obvinil z toho, že si od mámy Dariny nechá platit hypotéku a pak to svádí na něj, že nemá co jíst. To však Nová jednoznačně vyvrátila.

„Hele, ty citlivější vdovče, co mlátí ženský, jdi do hajzlu. Ať dá Jarka (teta Josefa mladšího – pozn. red.) vědět, až zkalíš, koupím ti papírový boty. A hádej, co bude. Hrob Bartošové necháme zbourat a urnu vrátíme tam, kam patří. Ženská se ti zabije na narozeniny, protože jsi svině a dohnal jsi ji tam a druhým budeš kázat, co kdo zavinil?“ reagoval na to syn Rychtáře.

Obrovskou nenávist v něm otec, jehož se snažil po smrti Ivety Bartošové i přes neshody podpořit, vyvolal poté, co měl několikrát zbít jeho matku a pak ho veřejně označil za viníka těžké dopravní nehody jeho vlastní přítelkyně. Ta to však důrazně popřela jako lež a výmysl.

Reklama

Další články

Načítám